Kom kijken!

Het is regelmatig mogelijk om binnen de muren van O4NT-scholen te kijken. Zowel Steve JobsSchool De Ontplooiing in Amsterdam, Master Steve JobsSchool in Sneek als Digitalis in Almere heten bezoekers van harte welkom. 

Andere leerkrachten, ouders, bestuurders, journalisten, docenten en -studenten: iedereen is welkom om het O4NT-onderwijs in de praktijk te zien functioneren. The proof of the pudding is in the eating: hoe gaat het er nu werkelijk aan toe op een Steve JobsSchool?

Met dit formulier meldt u zich aan voor een bezoek aan Amsterdam, Almere of Sneek. Behalve kijken in de school krijgt u ook een toelichting op het onderwijsconcept en praktijkervaring te horen. Het bezoek duurt van 09:30 uur tot 12.30 uur.

Als tegemoetkoming in de kosten vragen we € 70,-. Pabo-studenten krijgen 50% korting. U ontvangt uiterlijk de maandag na uw inschrijving een factuur.

Er zijn twee open dagen per maand.

Bent u onverwacht verhinderd, dan kunnen wij jammer genoeg geen geld terugstorten. Bij overmacht kunnen we u wel een andere datum aanbieden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s